Laatste berichten
Schijf je nu in!

Quotes uit de klas

Mijn ervaring bij de arabische lessen waren echt goed ik heb best veel kunnen leren in een korte tijd en de lessen waren ook heel leerzaam zoals de verhalen die ustaad jamal bij de pauzes vertelde waren ook heel leerzaam en leuk en de theetjes bij elke les heb ik ook erg van genoten.
Oussama
Het is een geweldige ervaring. Leuke groep. De leraar Jamal is top Allahoema Bareek. Hij is erg duidelijk en geduldig. Heeft altijd mooie islamitische verhalen te vertellen alvorens de les begint of eindigt. Ik raad het iedereen aan. En de thee was altijd lekker 💪💪💪
M’hamed
Het bevalt mij meer dan goed elhamdoulillah . Ik heb veel geleerd elhamdoulillah en heb zin om nog veel meer te leren in shaa ALLAH. Het is een leuke en gezellige groep. Ik heb veel bewondering en waardering voor de kennis en de inzet van onze broeder en leraar Jamal ALLAHouma Bareek
Omar
Fijne en leerzame lessen. Alles is super duidelijk. En alles word op een rustig manier gedaan maar wel met tempotje er achter. Wat fijn is natuurlijk, ik raad het iedereen aan!!
Hoedhaifah
Het was in 1 woord: geweldig!
Broeder/Leeraar Jamal heeft ons in een korte periode zowel Arabisch geleerd als de leerzame islamitische verhalen.
Ik raad iedereen dit aan die zowel Arabisch als islamitische kennis wilt opdoen. Tot slot wil ik meegeven dat je na de Arabische lessen door wil gaan en naar meer en meer smacht!
Mohammed
Het is nooit te laat om iets te leren en jezelf te ontwikkelen. Niet twijfelen, gewoon aanmelden! Ik heb er geen moment spijt van gehad. Het is een leerzame cursus Arabisch en een fijne docent die tussendoor ook leerzame (islamitische) anekdotes vertelt.
Ismail
Van een lastige keuze naar het alle verstandigste keuze.
Khalil

Al Qaida Noorania Cursus

Start na de Ramadan Incha Allah!

بسم الله الرحمان الرحيم

Salaam oealeikom broeders,

De eerste groep studenten hebben de cursus afgerond. Alhamdoelilah het was een groot succes. Vele studenten hebben nu een begin gemaakt aan het leren lezen, natuurlijk is het utopie om binnen drie maanden vloeiend Arabisch te lezen. Het vergt oefening, maar het begin is zeker gemaakt.

De studenten die de cursus hebben afgerond kunnen nu zelfstandig de quran lezen. En ze zullen doorstromen naar een vervolg traject.

De studenten die door omstandigheden niet alle bijeenkomsten konden bijwonen, hebben de mogelijkheid om weer opnieuw aan te melden.

De cursus is gratis, we zijn trots op onze moskee Arrahmaan dat ze dergelijke lessen faciliteren. Alhamdoelilah.

We beschikken over een eigen grote klaslokaal met een Digibord en bij behorende keuken, we kunnen in alle rust les volgen. Schaam je niet, de leerlingen zijn alle volwassenen die op het zelfde niveau zitten.

Je ontvangt van mij gratis lesmateriaal en tijdens elke bijeenkomt kan je genieten van mijn marokaanse thee.

De studenten die je voor zijn gegaan, kunnen hierover mee praten.

De lesdag zal bij aanvang cursus gezamenlijk uitgekozen worden, zodat we rekening houden met elkaar.

Er is echt geen reden om niet te komen.

Kom je uit Breda en omgeving, wil je de quran leren lezen in drie maanden? Schrijf je snel in.

Het is aan mij om goed les te geven, te motiveren en je een thuis gevoel te geven. De rest is aan Allah de verhevene, moge Allah onze daden accepteren.

Wa aleikom asalaam,
Jamal El Wahabi -docent moskee Arrahmaan Breda-


Schrijf je nu in!
Moskee Arrahman Breda: Een gebedsruimte, educatiecentrum en ontmoetingsplek voor de Bredase moslimgemeenschap!

Archimedesstraat 6, 4816 BB Breda
KvK: 41106079
© Copyright 2021- Moskee Arrahman Breda
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram